Per te aplikuar ne konkursin e hapur per pune ne NLB Banka,ju lutem te krijoni nje llogari personale me poshte
VEREJTJE : Ju lutem qe email te shenoni me shkronja te vogla gjate aplikimit tuaj perndryshe sistemi nuk do te ju lejoj qasje
 
Fjalekalimi Harruar?        Regjistrohu

Si te plotesohet aplikacioni online(Youtube)
Ne rast se keni probleme gjate plotesimit te dhenave me Microsoft Internet Explorer atehere ju lutem shkarkoni dhe perdorni Mozilla Firefox ose Google Chrome verzionin me te fundit.